Ματαιώνονται οι δια ζώσης χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας, λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.

Φίλες και φίλοι,
Δύο μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωσή μας σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, είμαστε στη δυσάρεστη (και άχαρη) θέση να σας ενημερώσουμε πως, έπειτα από τα χθεσινά νέα μέτρα, προχωράμε στη ματαίωση όλων των διά ζώσεις συναντήσεών μας.
Κύρια προτεραιότητα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας, όπως και του ιδίου του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, είναι η προστασία της τοπικής δημόσιας υγείας. Και σε τούτη την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε, έως ότου απαλλαγούμε από την πανδημία που μας ταλαιπωρεί (σωματικά και ψυχολογικά) ήδη από τον Μάρτιο του 2020.

Παρόλα αυτά, έχουμε ετοιμάσει για εσάς βιντεοσκοπημένες εκδηλώσεις οι οποίες θα παρουσιασθούν μέσα από το κανάλι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας στο YouTube, όπως και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Θερμές ευχές για όμορφες γιορτές!
Μαίρη Κουκούλη
Πρόεδρος
Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png