Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας. Μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού. Πως θα λειτουργεί η υπηρεσία.

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε τον κορωνοϊό ως πανδημία και είναι κατανοητό ότι πρόκειται για μια κρίσιμη κατάσταση, η οποία απαιτεί από όλους μας ψυχραιμία, υπευθυνότητα και τήρηση των ατομικών κανόνων υγιεινής, ώστε να αποφύγουμε να νοσήσουμε οι ίδιοι ή οι οικείοι μας.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 55/Α’/11-3-2020 με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» και με βάση το άρθρο 5 το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας καλείται να λάβει μέτρα πρόληψης με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, τα οποία αναλυτικά είναι:
Από την Δευτέρα 16 Μαρτίου οι πολίτες θα εξυπηρετούνται μόνο τηλεφωνικά επικοινωνώντας στα εξής τηλέφωνα:
* Οικονομική Υπηρεσία 2297022272-2297026320 – 2297027753
* Κινητό 6934722473
Στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα προσέρχονται κατόπιν ενημέρωσής τους από την αρμόδια Υπηρεσία και μόνο εάν αυτό απαιτείται, ώστε να παραλάβουν απαραίτητα έγγραφα, πιστοποιητικά κ.λ.π.
Σε περίπτωση που κατά την τηλεφωνική επικοινωνία δεν είναι δυνατή η πλήρης εξυπηρέτηση του πολίτη, θα υπάρχει δυνατότητα προσέλευσής του στην Υπηρεσία μας κατόπιν συνεννόησης για ραντεβού με τον αρμόδιο υπάλληλο.
* Από σήμερα 13 Μαρτίου και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης η Παιδική Χαρά που βρίσκεται στην Ακτή Τότη Χατζή θα παραμείνει κλειστή κι απαγορεύεται η χρήση της.
* Οι πληρωμές προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω Τραπέζης και e-banking, εκτός εάν κριθεί κάποια συναλλαγή ως κατεπείγουσα κι αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με τον αρμόδιο υπάλληλο για προσέλευση στο κτίριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για ό,τι νεότερο προκύπτει κι επίσης σας παρακαλώ να τηρείτε όλες τις απαραίτητες προληπτικές οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία την δική σας, αλλά και των ανθρώπων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Δ.Λ.Τ. ΑΙΓΙΝΑΣ
Γεώργιος Α. Σκαλτσιώτης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png