Έργα σε εξέλιξη από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της Αίγινας.


Ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες οι εργασίες συντήρησης στο λιμάνι της Βαγίας, που αφορούσαν την επισκευή της ανοδομής και του περιβάλλοντος χώρου του λιμανιού. Το έργο περιελάμβανε και το "στρώσιμο" με μπετό μιας περιοχής που συνήθως δημιουργούσε προβλήματα λόγω λάσπης από τα όμβρια ύδατα στην είσοδο του. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριο Νεκτάριο Λεούση το έργο κόστισε 5.000 ευρώ καθώς η εργασία ήταν προσφορά της εταιρείας του κυρίου Βαγγέλη Μπαρμπέρη. Στο λιμάνι θα τοποθετηθεί επίσης ένας φανός ναυσιπλοΐας, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, καθώς και δύο φωτιστικοί στύλοι.

Σήμερα το πρωί στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, γερανοφόρο όχημα πραγματοποίησε την πόντιση από τσιμεντένια μπλόκια. Με τη βοήθεια συνεργείου αυτοδυτών θα χρησιμοποιηθούν για την επιμήκυνση σε μία από τις πλωτές προβλήτες που βρίσκονται στο λιμενοβραχίονα του "ΚΕ". Τέλος τοποθετήθηκαν δύο ακόμη χημικές τουαλέτες στην περιοχή που βρίσκονται τα εκδοτήρια. Ο κύριος Λεούσης μας ενημέρωσε ότι θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις που αφορούν στη βελτίωση της λειτουργικότητας του κεντρικού λιμανιού της Αίγινας, αλλά και των άλλων λιμανιών του νησιού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png