Κοπή πίτας στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Δελτίο Τύπου.

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2012, στα γραφεία του Δ.Λ.Τ. Αίγινας - Αγκιστριού, με την συμμετοχή του δημάρχου κ. Σακκιώτη,του πρόεδρου κ. Bαρτζελη, των μελών του Δ.Σ. Αλυφαντή Αικατερίνης, Ιωαννίδη Δημήτρη και του λιμενάρχη κ. Γκαρή Κυριακου, καθώς και του προσωπικού του Δ.Λ.Τ. και πολλών συνεργατών, κόπηκε η πίτα για το 2012 και ανταλλάχθηκαν ευχές για υγεία , και δημιουργία.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αίγινας εξήρε τον σπουδαίο ρόλο του λιμενικού ταμείου στην ανάπτυξη του νησιού και συνεχάρη το Δ.Σ. αλλά και το προσωπικό του για τον αγώνα τους, εν μέσω πολύ αντίξοων οικονομικών συνθηκών, που βιώνουμε όλοι μας.
Ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου ευχαρίστησε το προσωπικοί και τα μέλη του, την προσφορά τους και την συνεργασία τους και ευχήθηκε σε όλους τους Αιγινήτες υγεία και υπομονή για το δύσκολο νέο έτος.

Να σημειωθεί πως τα κεράσματα που προσφέρθηκαν ήταν χορηγία εκ μέρους των συνεργατών του Δ.Λ.Τ. σε ανταπόδοση της άψογης συνεργασίας του περασμένου έτους. Το φλουρί βρήκε η κ. Μωρόγιαννη Άννα, με αντίκρυσμα ένα ωραίο λογοτεχνικό βιβλίο και μια μέρα άδεια από τον πρόεδρο.