Επιτακτική η ανάγκη να ξεκινήσει η μελέτη για την επισκευή του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας.

Το ζήτημα του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας και της επισκευής του, ήρθε στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης. Ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας κύριος Βασίλης Μουσουλέας, παρατήρησε την ύπαρξη ενός ποσού της τάξης των 490.000 ευρώ, για την αποκατάσταση του κτιρίου του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας, που αναγραφόταν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2017. Το ίδιο ποσό υπήρχε και στο περσινό Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου. Ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης απαντώντας στην ερώτηση του κυρίου Μουσουλέα, είπε ότι πρόκειται για μία υπόσχεση της Περιφέρειας, προκειμένου το έργο να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο κύριος Μουσουλέας επισήμανε ότι αυτή η μελέτη θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει, λέγοντας τέτοιου είδους μελέτες μπορούν να χρειαστούν δύο χρόνια για να ολοκληρωθούν. "Σημειώστε ότι πρέπει να προχωρήσετε από τώρα σε κάποια μελέτη, να την έχετε έτοιμη, διότι δεν βγαίνει εύκολα η μελέτη αυτή. Είναι πολύ δύσκολα και θα έχετε κολλήματα και όταν πάρετε τα λεφτά θα είναι αδύνατον να κάνετε μελέτη. Ξεκινήστε από τώρα, αυτό έχω να σας πω", είπε ο κύριος Μουσουλέας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png