Δημήτρης Μούρτζης: Την Δευτέρα το άνοιγμα των προσφορών για το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών δηλώσεων του κυρίου Δημήτρη Μούρτζη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, ο δήμαρχος Αίγινας αναφέρθηκε στην πορεία του διαγωνισμού για το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού, η επόμενη φάση του οποίου είναι τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, με το άνοιγμα των προσφορών. Για το ζήτημα είπε τα ακόλουθα: "Την Δευτέρα στις 12:30 στη Νησιωτική Περιφέρεια στον Πειραιά, ανοίγονται οι φάκελοι, οι προσφορές και εκεί θα βγει ο μειοδότης του έργου. Πιστεύω  με όλες τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν ή θα προσφύγουν στο ΣτΕ ή θα πάει στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, πιστεύω ότι το έργο ολοκληρώνεται στη φάση να το πάρει ανάδοχος. Η διαδικασία θα είναι από 6 μήνες έως ενάμιση χώρο το αργότερο η υλοποίησή του. Πιστεύω ότι πήγε με γοργό ρυθμό και εύχομαι και ευελπιστώ ότι το έργο θα γίνει σε αυτή τη δημοτική αρχή που έχω την τιμή να ηγούμαι. Και θα είναι αυτός ο στόχος ζωής, που ήταν για μένα πάντα με το νερό, θα γίνει πραγματικότητα και τότε θα χαρούν και οι συμπολίτες μας και όλοι μας, διότι το νερό θα είναι πολύ καλής ποιότητας και πολύ φθηνό συγκριτικά με αυτό που δίνουμε σήμερα".

Ο κύριος Μούρτζης μίλησε επίσης για το Ειδικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βόλο στις 17 και 18 Οκτωβρίου με θέμα: "Αλλαγή του Καλλικράτη - Νέο Μοντέλο Οργάνωσης και Διοίκησης του Κράτους" και του ζητήματος των  Διοικητικών Γραμματέων στους δήμους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png