Μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου ο χλοοτάπητας στο γήπεδο, είπε ο κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος. Σύντομη και χωρίς νέα στοιχεία η ενημέρωση.


Χωρίς να προσθέσει κάτι καινούργιο, στα ήδη γνωστά σε όσους παρακολουθούν την εξέλιξη του έργου, ήταν η ενημέρωση που έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος στο δημοτικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Σώματος το απόγευμα της Δευτέρας. Ο κύριος Χατζηπέρος απέδωσε την καθυστέρηση σε αστοχία της μελέτης, λόγω του βάθους των τεσσάρων μέτρων, όπου προβλέπεται να τοποθετηθούν οι αγωγοί του αποστραγγιστικού.

"Ελπίζω ότι τον χλοοτάπητα θα τον έχουμε μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, που έχω δεσμευθεί να τον έχουμε. Τώρα, όσο αφορά για τον ταρτάν χρειάζεται να έχουμε καλό καιρό. Εάν έχουμε ένα διάστημα 15-20 ημερών με πρόβλεψη και μπορούμε να το κάνουμε θα το κάνουμε, ειδάλλως θα περιμένουν να φτιάξει ο καιρός. Το γήπεδο όμως θα χρησιμοποιείται".

Αυτή ήταν η ενημέρωση της Δευτέρας, ενώ στο video μπορείτε να δείτε την κατάσταση του γηπέδου σήμερα.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png