Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την σκοπιμότητα για την σύνταξη μελετών, που αφορούν την κατασκευή του κλειστού στο κτήμα Γκίκα.


Σε πρόσφατη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την σκοπιμότητα για την σύνταξη μελετών, που αφορούν  την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο κτήμα Γκίκα. Αν και περίπου ένα χρόνο πριν είχε συζητηθεί και πάλι σχετική μελέτη για τον ίδιο χώρο, όπως είχε γίνει γνωστό οι αναγκαίες μελέτες, πέντε στον αριθμό, θα υλοποιηθούν από την Περιφέρεια Αττικής η οποία θα καλύψει το κόστος τους, διαθέτοντας το ποσό των 100.000 ευρώ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.  Το ηχητικό απόσπασμα της συνεδρίασης.





Η έγκριση της σκοπιμότητας αποφασίστηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιανουαρίου, αν και σχολιάστηκε από δημοτικούς συμβούλους η καθυστέρηση που επέφερε στο έργο αυτή η αλλαγή. Από την άλλη κρίθηκε ως μία αναγκαία λύση καθώς το κόστος τους θα το καλύψει η Περιφέρεια. 

Για την έναρξη της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στο ακίνητο Γκίκα, που βρίσκεται στην περιοχή Αγ. Ειρήνης  απαιτούνται οι κάτωθι μελέτες: 1) Στατική μελέτη, 2) Γεωτεχνική μελέτη, 3) Η/Μ μελέτη (ηλεκτρικά και μηχανολογικά), 4) Γεωλογική μελέτη και ε) Περιβαλλοντική μελέτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png