Εγκρίθηκε η εκτέλεση των έργων επισκευής ζημιών από θαλασσοταραχή, στο εμπορικό και στο αλιευτικό λιμάνι του Λεοντίου.


Η εκτέλεση δύο έργων που αφορούν στην επισκευή ζημιών από θαλασσοταραχή, αποφασίστηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας. Η πρώτη έγκριση αφορά στο έργο με τίτλο: "Επισκευή ζημιών από θαλασσοταραχή στον Εμπορικό Λιμένα Λεοντίου Αίγινας" συνολικού προϋπολογισμού 64.838,71 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, καθώς και την μελέτη που υποβλήθηκε, θεωρημένη από το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων της Περιφέρειας Αττικής. Η δεύτερη έγκριση αφορά την "Επισκευή ζημιών από θαλασσοταραχή στον Αλιευτικό Λιμένα Λεοντίου Αίγινας", η οποία είναι συνολικού προϋπολογισμού 100.000  ευρώ (πλέον ΦΠΑ) επίσης σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας και την θεωρημένη από το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων της Περιφέρειας Αττικής μελέτη που υποβλήθηκε για το έργο.


Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.







Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιώργος Σκαλτιώτης, σε σχετική ερώτηση, είπε ότι πρόκειται για εργασίες καθαρισμού και επανατοποθέτηση βράχων που με τις συνθήκες κατολίσθησαν στο πυθμένα και άλλες παρόμοιες εργασίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png