Η Αίγινα Κίνηση Ευθύνης ζητά να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο για τον υποθαλάσσιο αγωγό.

Αίγινα Κίνηση Ευθύνης. Δελτίο Τύπου.
Δέκα χρόνια από την οριστική δρομολόγηση και την ουσιαστική "θεμελίωσή" του, το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού που θα συνδέσει την Αίγινα με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στη Σαλαμίνα, έχει εισέλθει στην τελική του φάση, στη φάση της κατασκευής.
Πιστεύουμε πως η ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών γι’ αυτό το εξαιρετικής σπουδαιότητας έργο από την ανάδοχο εταιρεία και τους λοιπούς εμπλεκόμενους, είναι απαραίτητη και πολλαπλά χρήσιμη.
Προς τον σκοπό αυτόν, στείλαμε στη διοίκηση του Δήμου την επιστολή που παραθέτουμε παρακάτω, ζητώντας τη σχετική συζήτηση στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. Ελπίζουμε πως η διοίκηση του Δήμου θα ανταποκριθεί θετικά στο αίτημά μας αυτό.
Η επιστολή:
Αίγινα, 16 Απριλίου 2018
 
Προς
κ. Δημήτριο Μούρτζη, Δήμαρχο Αίγινας
κ. Στυλιανό  Θεριανό, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας
 
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για το έργο του Υποθαλάσσιου Αγωγού
Καθώς το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού έχει εισέλθει στη φάση της κατασκευής και με αφορμή τη συνέντευξη του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Δ. Κωνσταντινίδη στον ιστότοπο Aegina Portal στις 10/4/2018, προτείνουμε να πραγματοποιηθεί σχετική ενημέρωση και συζήτηση σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. Στο Συμβούλιο αυτό να προσκληθούν ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας καθώς και οι λοιποί εμπλεκόμενοι φορείς.

Πιστεύουμε ότι η ενημέρωση αυτή θα είναι πολλαπλά ωφέλιμη και αναμένουμε την πραγματοποίησή της το συντομότερο δυνατόν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png