Επικυρώθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Αίγινας για το 2016.

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Αίγινας για το 2016. Ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης μιλώντας σήμερα το απόγευμα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal είπε ανάμεσα σε άλλα: "Με μεγάλη χαρά θέλω να σας ανακοινώσω, ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου μας, ήρθε, εγκρίθηκε πολύ σύντομα θα έλεγα, συγκριτικά με το περσινό πρόβλημα που είχαμε. Ήδη στα χέρια μας έχουμε αυτό το εργαλείο, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε απρόσκοπτα πλέον, γιατί χωρίς προϋπολογισμό ο δήμος θα γινόταν εκ των πραγμάτων προβληματικός.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν και ιδιαιτέρως το συνάδελφό μου Βαγγέλη Δέδε, ο οποίος εργάστηκε πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα, όλους όσους συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή, τα παιδιά στην οικονομική υπηρεσία, των οποίων με εντυπωσίασε ο ζήλος και η προσπάθεια που έκαναν, να έχουμε εγκαίρως στο δήμο έναν προϋπολογισμό, που πολλοί δήμοι δεν τον έχουν ακόμη".

Ο κύριος Μούρτζης συμπλήρωσε, επίσης, ότι η διοίκηση του δήμου θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε ο δήμος να λειτουργήσει απρόσκοπτα και ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Να σημειώσουμε ότι πέρυσι ο προϋπολογισμός του δήμου είχε εγκριθεί στις αρχές Ιουνίου. Τέλος, θετικά είναι τα νέα και για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, καθώς σε σχετική ερώτηση προς τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σκαλτιώτη απάντησε ότι ο προϋπολογισμός του Λιμενικού Ταμείου για το 2016 εγκρίθηκε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png