Την πρόθεσή του να απομακρύνει την κατασκευή στην πλαζ του Αγίου Βασιλείου εξέφρασε ο κύριος Κώστας Γεννίτσαρης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχετικά με τα όσα ισχύουν φέτος για την παραχώρηση παραλιών από το Δήμο Αίγινας για τη σύνταξη των όρων των δημοπρασιών από την Οικονομική Επιτροπή, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών  κύριος Κώστας Γεννίτσαρης εξέφρασε την άποψή του για ελεύθερες παραλίες, με πρόσβαση από όλους του πολίτες. "Εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης πρόσβασης στην παραλία, αλλά το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κονδύλια να καθαρίσουμε τις παραλίες.

Για αυτό απευθυνόμαστε στους ιδιώτες. Αυτό που γίνεται στις παραλίες, όπως και για εσάς είναι αποκρουστικό, έτσι και εμένα δεν αρέσει", είπε ο κύριος Γεννίτσαρης. Στο πλαίσιο αυτής της τοποθέτησης ο κύριος Γεννίτσαρης ενημέρωσε το Σώμα ότι τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες έχει ξεκινήσει επαφές, προκειμένου να απομακρυνθεί η κατασκευή που βρίσκεται στην περιοχή της πλαζ του Αγίου Βασιλείου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png