Επιτρέπεται η χρήση τραπεζοκαθισμάτων στον Αιγιαλό από καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος. Με λάθος δεδομένα έγινε η συζήτηση χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρά το γεγονός ότι η σχετική τροποποίηση του άρθρου 2 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη χρήση του Αιγιαλού και των παραλιών είχε δημοσιευθεί τόσο σε όλα τα αυτοδιοικητικά, αλλά και στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η σχετική συζήτηση,  για τη χρήση τραπεζοκαθισμάτων στον Αιγιαλό από καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος, χθες κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου κινήθηκε πάνω σε λάθος δεδομένα, καθώς από τη μία ο εισηγητής του θέματος κύριος Δημήτρης Μούρτζης παρουσίασε στο κοινό τα νέα δεδομένα της, που αφορούν όλες τις επιχειρήσεις και καταστήματα που δραστηριοποιούνται κοντά στο Αιγιαλό (ΦΕΚ Β’ 518/9-4-2015) μέσα από τα οποία πρέπει να προκύψουν οι όροι έγκρισης εκμίσθωσης των πλαζ, που θα καταρτίσει το επόμενο διάστημα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας για τη διεξαγωγή των δημοπρασιών.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ατυχώς από την άλλη, την τροποποίηση που επιτρέπει τη χρήση τραπεζοκαθισμάτων στον Αιγιαλό από καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν την γνώριζαν ούτε τα μέλη της αντιπολίτευσης, αλλά ακόμη και όσοι εκ των ακροατών είχαν ενημερωθεί και τη γνώριζαν, θεώρησαν ενδεχομένως από την εισήγηση του κυρίου Μούρτζη, ότι υπήρξε μία πιο πρόσφατη τροποποίηση, που αφορούσε την προ λίγων ημερών πρόσφατη... τροποποίηση. Έτσι το ζήτημα των τραπεζοκαθισμάτων στον Αιγιαλό από καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος, συζητήθηκε πάνω σε λάθος βάση.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου είπε ότι δεν έχει δημοσιοποιηθεί στο Δήμο Αίγινας αυτή η τροποποίηση.  Η τροποποίηση έγινε  μετά από παρέμβαση της ΓΣΕΒΕΕ στους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png