Η ορκωμοσία της Δημοτικής Συμβούλου κυρίας Μαρίας Γιαννοπούλου.

Ιδιαίτερα θετική η ατμόσφαιρα σήμερα στο δημαρχείο της Αίγινας, ανάμεσα στο δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μούρτζη και την κυρία Μαρία Γιαννοπούλου, που ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της στη θέση του κυρίου Παναγιώτης Κουκούλη που παραιτήθηκε δύο εβδομάδες πριν. Μετά την τελετή της ορκωμοσίας ο κύριος Μούρτζης ευχήθηκε στην κυρία Γιαννοπούλου καλή επιτυχία στα καθήκοντά της. Στην κυρία Γιαννοπούλου ευχήθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κύριος Γιώργος Μούρτζης και ο σύζυγός της κύριος Διονύσης Γαλάρης.

"Θεωρώ ότι είναι χρέος μου να τιμήσω τους Αιγινήτες, και θέλω να υπάρχει μία σύμπνοια. Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε αντιπολίτευση θα έχουμε άρνηση μέσα στο Δήμο. Αυτή τη στιγμή η χώρα μάς χρειάζεται όλους μαζί, να είμαστε μία γροθιά μαζί όλοι, για το καλό της Αίγινας άρα και το καλό της Ελλάδας. Πιστεύω ότι πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε, να μην κοιτάμε μικροπρέπειες, μικροσυμφέροντα και να μην έχουμε αντιπαλότητες μεταξύ μας", δήλωσε ανάμεσα σε άλλα η κυρία Γιαννοπούλου, η οποία γίνεται η δεύτερη γυναίκα δημοτική σύμβουλος στην παρούσα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, γεγονός που σχολίασε θετικά ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο κύριος Νίκος Οικονόμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png