Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με επαγγελματίες της Αίγινας στο ξενοδοχείο Δανάη.

Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με επαγγελματίες της Αίγινας στο ξενοδοχείο Δανάη, μετά από πρόσκληση του δημάρχου κυρίου Δημήτρη Μούρτζη, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με σκοπό τη συζήτηση, την ανάδειξη προβλημάτων, και την παρουσίαση προτάσεων για την επίλυσή τους. Ωστόσο η εκδήλωση δεν είχε ατζέντα θεμάτων, ούτε κατάλογο ομιλητών, και ηθελημένα ή όχι, γρήγορα μετατράπηκε σε μία αυτοδιοικητική συζήτηση για τους καλά μυημένους σε θέματα του δημοτικού συμβουλίου και ειδικά γύρω από το επίκαιρο ζήτημα των κατασκευών σε κοινόχρηστους χώρους, στα καταστήματα της παραλίας και αλλού.

Η ανοιχτή συζήτηση ανάμεσα σε επαγγελματίες και τη διοίκηση του δήμου, παρά το γεγονός ότι ήταν θετική πρωτοβουλία, γρήγορα έγινε μονομερής με τα μέλη της διοίκησης να επικεντρώνονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος και όχι σε αυτά που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png