Συνέντευξη Τύπου από τον κύριο Δημήτρη Μούτζη για τον Υποθαλάσσιο Αγωγό της Αίγινας.

Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης παραχώρησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, στο πλαίσιο της πρόσφατης, ομόφωνης απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, για τη νέα προγραμματική σύμβαση της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ. Ο κύριος Μούρτζης χαρακτήρισε αυτή την απόφαση ιστορική, σημείωσε ότι η κατεύθυνση στην οποία κινείται το ζήτημα της κατασκευής του αγωγού είναι η σωστή, διαβεβαιώνοντας παράλληλα τους κατοίκους της Αίγινας ότι θα τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, ενώ ευχαρίστησε όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Απέδωσε τα εύσημα στην τοποθέτηση της κυρίας Δούρου στην πρόσφατη συνεδρίαση του σώματος, ενώ υπήρχε και ιδιαίτερη αναφορά στους δημάρχους της Αίγινας που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν ενέργειες προκειμένου η πορεία του έργου να βρεθεί στο σημερινό αποτέλεσμα. Ο κύριος Μούρτζης αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο του Τεχνικού Συμβούλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Μούρτζη στο video που συνοδεύει το άρθρο.

Από το Aegina Portal έγιναν ερωτήσεις που αφορούσαν τον ουσιαστικό λόγο που οδήγησε στη νέα προγραμματική σύμβαση, στο γεγονός ότι υπήρχε η δέσμευση από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για την χρηματοδότηση του έργου, στο κόστος της αμοιβής του τεχνικού συμβούλου βάσει της πρώτης προγραμματικής, στις επιλογές της νέας διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και στον τρόπο που αυτές ενδεχομένως επηρεάζουν το μέλλον και τον άλλων έργων που αφορούν το Δήμο Αίγινας, αλλά και γενικότερα την αναγκαία σχέση συνεργασίας που πρέπει να αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο αυτοδιοικητικούς φορείς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png