Σχόλιο του Δημήτρη Καρύδη, εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτή Α’ Πειραιά, στην απάντηση του Θοδωρή Δρίτσα για τον Υποθαλάσσιο αγωγό της ΕΥΔΑΠ της Αίγινας.

Δημήτρης Καρύδης. Δελτίο Τύπου.
Είναι φανερό ότι η αποκάλυψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την τροπολογία για τον υποθαλάσσιο αγωγό έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα αξιοπιστίας και μεγάλο εκνευρισμό στον κ. Δρίτσα μια και την περασμένη Κυριακή στη Αίγινα άλλα έλεγε στους πολίτες.

Είναι σε όλους γνωστό ότι ο Γιάννης Σγουρός και ο Δημήτρης Κατσικάρης έδωσαν πραγματικά ένα τιτάνιο αγώνα όλα τα προηγούμενα χρόνια για να φτάσει το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού στα πρόθυρα της δημοπράτησης από την περιφέρεια Αττικής με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και για αυτό ακριβώς το λόγο ο λαός της Αίγινας αναγνώρισε τις προσπάθειες τους και τους τίμησε με την εμπιστοσύνη  του στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.
Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του υπονόμευαν την πορεία του έργου με κάθε τρόπο, και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ήταν οι μόνοι που δεν κατάλαβαν ότι η τροπολογία κατατέθηκε προς ψήφιση στην Βουλή όταν το ήξερε όλη η Αίγινα αλλά και  όταν στο τέλος εδέησαν να το καταλάβουν την καταψήφισαν !!!

Ας μην πετάει λοιπόν τη μπάλα στη εξέδρα ο κ. Δρίτσας.
Τα πράγματα είναι απλά. Ας δεσμευτεί έστω και τώρα ότι θα κάνει ότι μπορεί για να υπογράψει επιτέλους  η κα. Δούρου την προγραμματική σύμβαση, ώστε να προχωρήσει άμεσα η δημοπράτηση του έργου που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Αίγινας.
Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις...
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png