Συνάντηση Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με τον Δήμαρχο Αίγινας και φορείς του νησιού.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη, μέλη της διοίκησης του δήμου, εκπροσώπους αθλητικών και άλλων φορέων του νησιού είχε σήμερα το απόγευμα ο πρώην υπουργός Παιδείας, καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις για τον υποθαλάσσιο αγωγό, αλλά και την υπογραφή της σύμβασης για τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας από τον πρόεδρο του ΔΑΟΑ κ. Σταμάτη Μαρμαρινό (αναμένεται η υπογραφή από την Περιφέρεια). Η συνάντηση αφορούσε τρέχοντα ζητήματα της Αίγινας, τις αθλητικές υποδομές του νησιού, και κυρίως την κατασκευή ενός κλειστού γηπέδου - σχετική παρουσίαση έκανε εκ μέρους του δήμου η κυρία Ξανθή Σκαλτιώτη. Ο κύριος Αρβανιτόπουλος δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες.

Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης που σε σύντομη περέμβασή του έκανε αναφορά στην αναγκαιότητα του χωροταξικού σχεδίου, ως εργαλείου για την ανάπτυξη της Αίγινας, ο αντιδήμαρχος κύριος Αντώνης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου που με την ιδιότητά του ως προέδρου της Επιτροπής Παιδείας παρουσίασε τα προβλήματα χώρων στο ΕΠΑΛ και άλλα σχετικά ζητήματα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Δημήτρης Ζορμπάς και ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, και οι δύο εστίασαν στον τομέα των επιχορηγήσεων ως μέρους της ενίσχυσης των τοπικών δράσεων. Επίσης ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρης Καραγιάννης.

Από τα αθλητικά σωματεία του νησιού παρόντες ήταν οι κύριοι Στάθης Νικολούζος και Γιάννης Ρετσίνας, αντιπρόεδροι του Σαρωνικού στους τομείς του volley και του basket αντίστοιχα, ο κύριος Βασίλης Ζαμπέλης εκ μέρους του Ο.Α.Κ. Αίγινας και ο κύριος Παναγιώτης Ζαραβέλας μέλος του ΔΑΟΑ. Ο κύριος Κώστας Γαλάνης έκανε προτάσεις για το Εϋνάρδειο, ενώ τέθηκε και το ζήτημα της νέας πτέρυγας του Μουσείου Χρήστου Καπράλου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png