Συνάντηση Δημήτρη Μούρτζη - Παναγιώτη Χατζηπέρου στο παλιό Δημαρχείο. Προτάσεις ζήτησε ο κύριος Χατζηπέρος, στις ερωτήσεις που υπέβαλε το Aegina Portal για τα τοπικά προβλήματα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αίγινα, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος είχε συνάντηση σήμερα το πρωί στο κτίριο του παλιού Δημαρχείου με το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη. Ο κύριος Χατζηπέρος συνοδευόταν από συνεργάτες του με τους οποίους θα επισκεφθεί στη συνέχεια την Παλιαχώρα, την περιοχή των Οχυρών στην Πέρδικα και άλλα σημεία του νησιού. Ο κύριος Χατζηπέρος γνωστοποίησε την πρόθεσή του για την ανάδειξη σημαντικών ιστορικών μνημείων της Αίγινας, καθώς και την προβολής τους.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνάντησης από το Aegina Portal υποβλήθηκαν ερωτήσεις προς τον κύριο Χατζηπέρο, αναφορικά με τρέχοντα προβλήματα της Αίγινας, όπως ο μικρός αριθμός ακτοπλοϊκών δρομολογίων και ο τρόπος που αυτά επηρεάζουν την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού, θέματα που αφορούν βασικές υποδομές και δομές όπως το Κέντρο Υγείας, το ΚΤΕΛ και άλλα ζητήματα. Ο κύριος Χατζηπέρος άκουσε με προσοχή την παρουσίαση των προβλημάτων και ζήτησε προτάσεις. Το απόγευμα θα παρακολουθήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας, οπότε και αναμένεται να τοποθετηθεί σε πολλά τρέχοντα ζητήματα.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, η δημοτική σύμβουλος κυρία Καίτη Σαλπέα, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός και εκπρόσωποι φορέων του νησιού.

Λίγο αργότερα τον Αντιπεριφεριάρχη Νήσων κύριο Παναγιώτη Χατζηπέρο υποδέχθηκε στα γραφεία της κοινότητας ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης.

Ο κύριος Χατζηπέρος θα παραμείνει στην Αίγινα μέχρι και την Κυριακή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png