Νίκος Τζίτζης. Ζητά από τον κύριο Χατζηπέρο να δώσει εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αίγινας για τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Από τον πρώην αντιδήμαρχο και πρόεδρο της ΚΕΔΑ. κύριο Νίκο Τζίτζη λάβαμε την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας για τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη κυρίου Παναγιώτη Χατζηπέρου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Κύριε Στριγάρη,
Μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση μου προκάλεσε η τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη μας του κ . Χατζηπέρου, σχετικά με την τοποθέτηση του πάνω σε τεχνικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κατασκευή του Υποθαλάσσιου Αγωγού.

Πριν ακόμα καλά- καλά αναλάβει, κάνει δηλώσεις οι οποίες δεν μας γνωρίζει βάσει ποίων στοιχείων γίνονται, και ανατρέπει την μέχρι σήμερα δρομολόγηση της πορείας του υποθαλάσσιου αγωγού. Η τοποθέτηση του πιστεύω ότι δημιουργεί μεγάλη ανησυχία στους δημότες της Αίγινας και ο ίδιος θα πρέπει να δώσει προσωπικές εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Αιγινήτικο λαό.

Με Εκτίμηση
Νίκόλαος Π. Τζίτζης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png