Νίκος Οικονόμου. Επιστολή για την έκθεση πραγματογνωμοσύνης της υδροδότησης του Δήμου.

Ανοιχτή επιστολή.
Αξιότιμε Πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αίγινας  ένα από τα σοβαρότερα θέματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τα δημοτικά συμβούλια είναι αυτό που αφορά τις αποκλίσεις  των  ενδείξεων  των μετρητών της ΕΥΔΑΠ και του δήμου Αίγινας. Σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα στο οποίο υπάρχει και η μηνυτήρια αναφορά του Αντιπεριφερειαρχή του δώσατε αύξοντα αριθμό 15 και τίτλο « Ενημέρωση επί της έκθεσης πραγματογνωμοσύνης που αφορά στην υδροδότηση του Δήμου μας και λήψη απόφασης για την νομική υποστήριξη του θέματος.»

 Σάς παρακαλώ να το θέσετε προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να συζητηθεί πρώτο. Λόγω της σοβαρότητας και της ειδικής σημασίας του θέματος το θέμα πρέπει να συζητηθεί πρώτο ώστε να υπάρξουν δημότες που ενδεχομένως θα ήθελαν να το παρακολουθήσουν. Επίσης θα είναι παρόντες σχεδόν όλοι οι δημοτικοί  σύμβουλοι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει  στα τελευταία θέματα διότι  έχουν αποχωρήσει ορισμένοι σύμβουλοι. Επιπλέον θα είναι ξεκούραστοι και θα έχουν καθαρή σκέψη όλοι  οι δημοτικοί σύμβουλοι .

Μου προκαλεί απορία η μη αντίδραση για την ιεράρχηση του θέματος των αρχηγών της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης  μόνο ο κύριος Κοττάκης από ότι έχω πληροφορηθεί έχει αντιδράσει για την σειρά του θέματος όχι επίσημα όμως.

Κύριε Πρόεδρε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με αυτή την ιεραρχία και διαφάνεια  αντιμετωπίζεται ένα τέτοιο σοβαρό θέμα;
Κύριε Δήμαρχε λόγω του ότι  εσείς εισηγείστε το θέμα και όχι την σειρά  , η οποία είναι στην αρμοδιότητα του  Πρόεδρου σας παρακαλώ να δεχθείτε την πρόταση μου.  Όπως παρακαλώ και τους συνάδελφους στο δημοτικό συμβούλιο να υποστηρίξουν την αλλαγή ιεραρχίας του θέματος. Το οποίο αντί για 15ο να συζητηθεί πρώτο.

Μετά τιμής


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png