Δελτίο Τύπου από τη Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας για τη διαρροή στο Λεόντι.

Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Την Πέμπτη το απόγευμα εντοπίστηκε και νέα μεγάλη διαρροή νερού σε κεντρικό αγωγό, περίπου 100 μέτρα από την κεντρική δεξαμενή του Λεοντίου.
Στο χώρο βρέθηκε ο υποψ. Δήμαρχος Γιώργος  Κοττάκης.

Όπως φαίνεται η απώλεια του νερού είναι μεγάλη αφού το νερό διαμόρφωσε ολόκληρο χαντάκι, το οποίο κατέληγε στην θάλασσα.
Ο συγκεκριμένος αγωγός είναι σε άθλια κατάσταση.

Να σημειωθεί ότι και σε άλλα σημεία έχει διαρροές μικρότερης κλίμακας.

Η κατάσταση με το νερό είναι ένα κομμάτι του παζλ της αντιλαϊκής πολιτικής της παρούσας κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων, να εμπαίζουν  το λαό της Αίγινας, δεκαετίες τώρα να πληρώνει το νερό, αυτό το φυσικό αγαθό ως χρυσάφι.

Και από κοντά η παρούσα διοίκηση του Δήμου όπως και  οι προηγούμενες να μεταφέρουν και το κόστος της απώλειας του νερού στους δημότες με τις αυξήσεις τελών.

Μια απώλεια σκάνδαλο που ανέρχεται περίπου στο 45% της συνολικής ποσότητας, την οποία θεωρούν κάτι σαν φυσικό φαινόμενο και κανείς δεν μιλάει.
Σε παρέμβαση μάλιστα της Λαϊκής Συσπείρωσης προς το Δήμο για άμεση αντικατάσταση του τμήματος του αγωγού η απάντηση ήταν ότι ο δήμος αδυνατεί  οικονομικά να το πράξει.!!

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους Δημότες του νησιού να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, με την ευκαιρία των εκλογών, απέναντι σε όλους αυτούς που ως νέοι Μαυρογιαλούροι υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, πάντα πριν τις εκλογές.

Και μετά τις εκλογές όλοι αυτοί οι δήθεν  ακομμάτιστοι και ανεξάρτητοι βάζουν πλάτη κανονικότατα στην εφαρμογή μιας αντιλαϊκής πολιτικής που εξαθλιώνει τον λαό για τα οφέλη των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Απαιτούμε έκτακτη κρατική χρηματοδότηση για την συντήρηση του δικτύου

Να μειωθούν εδώ και τώρα οι τιμές του νερού σε όλες τις λαϊκές οικογένειες

Ενισχύστε τη Λαϊκή Συσπείρωση, δυναμώστε το ΚΚΕ για να ισχυροποιηθεί   ο πόλος της αντίστασης και η Λαϊκή Συμμαχία.

Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας
22 Μαρτίου 2014


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png