"Δεν προκύπτει συνέντευξη τύπου", λέει ο κύριος Σάκης Σακκιώτης με σημερινή του ανακοίνωση για την "παρουσίαση του συνολικού έργου της Δημοτικής Αρχής"

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης προς το “Aegina Portal“ τη “Νέα Εποχή” και το "Saronic News", σημειώνει ότι:

"Κύριοι. Σε σχέση με τις παρατηρήσεις σας επί της παρουσίασης πεπραγμένων του Δήμου μας που πραγματοποιήθηκε στίς 19 Φεβρουαρίου 2014 , δεχθείτε παρακαλώ την επισήμανσή μας όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της πρόσκλησης που σας διαβιβάσαμε για την παρουσία σας.

Στη συνέχεια ο κύριος Σακκιώτης παραθέτει το κείμενο της πρόκλησης:  "Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 στο γραφείο Δημάρχου, θα γίνει παρουσίαση του συνολικού έργου της Δημοτικής Αρχής. Παρακαλούμε να παρευρεθείτε και να καλύψετε την παρουσίαση των πεπραγμένων για να εξυπηρετηθεί η ενημέρωση των πολιτών".

Η ανακοίνωση του κυρίου Σακκιώτη συνεχίζει και ολοκληρώνεται με το ακόλουθο κείμενο:

"Όπως λοιπόν προκύπτει από την πρόσκληση που σας στείλαμε και βάσει της οποίας προσήλθατε δεν προκύπτει συνέντευξη τύπου με τα χαρακτηριστικά που έχουν καθιερωθεί για την υποστήριξή της . Ο τίτλος που έχει τεθεί ως ανάρτηση της παραπάνω πρόκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου εκ παραδρομής δεν αναιρεί το γεγονός οτι εσείς ενημερωθήκατε προσωπικά με ε-μαιλ και την ανωτέρω πρόσκληση με τον τίτλο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ , για την προσέλευσή σας Κατά συνέπεια δεν υφίσταται θέμα λανθασμένης ενημέρωσής σας".

Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Παρακαλώ για την πλήρη δημοσίευση της παρούσης.
Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Θεοδόσιος Γ. Σακκιώτης

Ως Aegina Portal θεωρούμε επαρκέστατη την τοποθέτησή μας στο άρθρο της 19ης Φεβρουαρίου με τίτλο "Παρουσίαση του έργου της Δημοτικής Αρχής από τον κύριο Σάκη Σακκιώτη. Δεν δόθηκε ο λόγος στους εκπροσώπους των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης".

Η ουσία της τοποθέτησής μας βρίσκεται ακριβώς σε αυτό, ότι: "Δεν δόθηκε ο λόγος στους εκπροσώπους των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png