Ο κ. Φίλιππος Τζίτζης για τη δημιουργία νέου δημοτικού συνδυασμού.

Δελτίο Τύπου.
Αγαπητοί συμπολίτες,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ήδη έχει ξεκινήσει μια μεγάλη και καινούρια προσπάθεια για την δημιουργία ενός εντελώς καινούριου δημοτικού συνδυασμού που ελπίζουμε με την υποστήριξη σας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ο συνδυασμός στελεχώνεται ήδη από έμπειρους δημοτικούς συμβούλους αλλά κυρίως από νέες και νέους που έχουν όρεξη να προσφέρουν στην Αίγινα.
Επίκεντρο της προσπάθειας μας είναι ο πολίτης της Αίγινας, επίκεντρο της προσπάθειας μας είναι οι επόμενες γενιές.

Η πρόκληση βρίσκεται μπροστά μας σήμερα να βελτιώσουμε τα πάντα σε βάθος. Να βελτιώσουμε με γνώση, με σχέδιο και πρόγραμμα αυτά που μας πληγώνουν στην καθημερινότητα μας. Και μπορούμε και θέλουμε να βελτιώσουμε τα περισσότερα, με γνώμονα την ηθική, την αλήθεια, την ισονομία.
Ήρθε η ώρα να ενισχύσουμε την ενεργό λαϊκή παρουσία μας, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μόνοι μας, με συμμάχους μας τους πολίτες, την μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού μας που θέλουν επιτέλους να κάνουμε ένα βήμα μπρος και όχι πισωγυρίσματα.

Δεσμευόμαστε να κοιτάζουμε και να ενδιαφερθούμε στην πράξη για πρώτη φορά από το 1998 για την Άλλη Αίγινα, την ξεχασμένη Αίγινα, την παρατημένη Αίγινα, από τους Αγίους Ασωματους και πάνω, από το Λιβάδι και πάνω. Η Άλλη Αίγινα από το Σεπτέμβρη του 2014 θα έχει κατοίκους που θα έχουν πλέον πραγματικό ρόλο και λόγο.

Η ισότητα των πολιτών, η ισότητα των δημοτών είναι το πρώτο μέλημα μας.

Αγαπητοί συμπολίτες σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για το νησί μας θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου για κάτι παραπάνω από αυτό που τιμήσατε το 2006 και το 2010.

Η αγάπη μου για την Αίγινα, τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και πήγα σχολείο, η ευθύνη για τον τόπο που μεγαλώνουν οι επόμενες γενιές και τα παιδιά μου, σε ένα τόπο που ζω μόνιμα με παρακίνησαν να τολμήσω να θέσω υποψηφιότητα τον Μάιο του 2014 ως υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας.

"Εάν .... ο θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών".
Φίλιππος Τζίτζης  - Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png