Σύσκεψη για ζητήματα που αφορούν την υγεία και την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.

Ευρεία σύσκεψη για θέματα που αφορούν την υγεία και την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών, πραγματοποιήθηκε χθες στο Δήμο Αίγινας. Συνολικά έγιναν δύο συσκέψεις. Στην πρώτη συμμετείχαν η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κυρία Αργυρώ Γκαρή, ο υποδιοικητής κύριος Καραγιάννης Αθανάσιος, ο Λιμενάρχης κύριος Κυριάκος Γκαρής και ο Υπολιμενάρχης κ. Βήχος Ιωάννης , ο Προϊστάμενος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αίγινας κ. Φραγκόπουλος και ο Υποδιοικητής κ. Μαρινάκης Μανώλης , ο Διοικητής Βάσης Τούρλου Υποπλοίαρχος του Π.Ν. κ. Κλώνος Κυριάκος και ο Υποδιοικητής κ. Παναγούλης.


Ακολούθησε και δεύτερη σύσκεψη όπου συμμετείχαν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Αίγινα, ενώ από το νοσοκομείο συμμετείχε η κυρία Φανή Αξιώτου και ο πρόεδρος του ιδρύματος πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης. Το συντονισμό των επαφών έκαναν ο δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης και ο κύριος Αντώνης Πολυδώρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png