"Σοβαρότατο" χαρακτηρίζει το πρόβλημα της υδροδότησης ο κ. Σάκης Σακκιώτης. Θα έχει συνάντηση με την Επίτροπο σήμερα με το μεσημέρι.

"Σοβαρότατο" χαρακτηρίζει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη μεταφορά του νερού σε σημερινή του ανακοίνωση ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Από το πρωί για το ίδιο θέμα υπάρχει έντονη κινητοποίηση καθώς η διοίκηση του Δήμου Αίγινας έθεσε το πρόβλημα υπόψη των  των αρμοδίων Υπουργών, του Περιφερειάρχη Αττικής, του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, των Βουλευτών της Περιφέρειας Ά Πειραιώς και Νήσων, του Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, του Προέδρου ΚΕΔΕ, του Προέδρου ΠΕΔΑ, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, του Αρχηγού Π.Σ, του Διοικητή του Π.Σ Πειραιά.


Ο κύριος Σάκης Σακκιώτης αυτή την ώρα θα έχει συνάντηση με την Επίτροπο, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία μας ενημέρωσε ότι για το πρόβλημα του νησιού έχουν κινητοποιηθεί αρκετοί αρμόδιοι φορείς με τους οποίους ήρθε σε επαφή. Σχετική ανακοίνωση απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Δημήτρης Κατσικάρης. Σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αίγινας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: "Γνωστοποιούμε  στους συμπολίτες ότι υπάρχει  σοβαρότατο πρόβλημα με το  θέμα της υδροδότησης στο Νησί  μας, εξαιτίας της άρνησης της  Επιτρόπου Δ. Πειραιά, να εγκρίνει την υπογραφή ενταλμάτων συνδεδεμένων με απευθείας ανάθεση για την μεταφορά του νερού. Η απευθείας ανάθεση  ήταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, καθότι οι προσφορές κατά την διαγωνιστική διαδικασία ήταν «μη κανονικές», αφού υπερέβαιναν την ενδεικτική τιμή μελέτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png