Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Δημήτρης Κατσικάρης για τις αθλητικές υποδομές, τον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης και το ΚΤΕΛ της Αίγινας.

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κύριο Δημήτρη Κατσικάρη, με θέμα τις αθλητικές υποδομές του νησιού και ιδιαίτερα την κατασκευή του κλειστού γηπέδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο.  Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Οικονόμου, ο πρόεδρος του Α.Ο.Α. Σαρωνικός κύριος Κώστας Δρόσος, οι αντιπρόεδροι του σωματείου κύριοι Γιάννης Ρετσίνας και Στάθης Νικολούζος, ο προπονητής του ΟΑΚΑ κύριος Βασίλης Ζαμπέλης, οι κύριοι Αργύρης Μεθενίτης και Βασίλης Μουσουλέας, μέλος του ΔΑΟΑ και πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου αντίστοιχα και οι υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών.


Η συνάντηση έγινε μέσα σε καλό κλίμα. Ακούστηκαν προτάσεις από όλες τις πλευρές, ενώ συζητήθηκαν και τα θέματα που αφορούν κι άλλες υποδομές του νησιού όπως το ταρτάν και η επισκευή της περίφραξης και του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κύριος Δημήτρης Κατσικάρης σε δηλώσεις του στο Aegina Portal είπε ότι κατάληξη της σύσκεψης ήταν θετική. "Θέσαμε τις προϋποθέσεις, βάλαμε κάτω τα τεχνικά θέματα και νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε", είπε ο κύριος Κατσικάρης και συμπλήρωσε ότι θα φτιαχτεί άμεσα η περίφραξη του γηπέδου και θα γίνει μία μεγάλη προσπάθεια ώστε να φτιαχτεί το ταρτάν και ο χλοοτάπητας. Τέλος αναφορικά με τον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης είπε ότι η Περιφέρεια βρίσκεται σε αναμονή των τευχών δημοπράτησης προκειμένου να ξεκινήσει το έργο. "Είμαστε σε μία βασανιστική αναμονή λόγω του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αλλά η απόφαση του Περιφερειάρχη και η δική μου, είναι να χρηματοδοτήσουμε τον αγωγό" , δήλωσε σχετικά. Τέλος για τη λειτουργία του ΚΤΕΛ στην Αίγινα είπε ότι: "Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα άμεσα, εμείς θα κάνουμε μία πολύ μεγάλη θεσμική παρέμβαση σε συνεργασία με το υπουργείο, για να λύσουμε αυτό το γόρδιο δεσμό".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png