Παραίτηση Ηλία Μπέση από την πολιτική προστασία του Δήμου Αίγινας.

Την παραίτησή του, ως υπεύθυνου της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αίγινας, υπέβαλε πριν από λίγο ο αντιδήμαρχος κύριος Ηλίας Μπέσης. Ο κύριος Μπέσης γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί κατά την έναρξη της συνεδρίασης της επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Μεριστό. Ο ίδιος έθεσε ουσιαστικά ως αιτία της απόφασής του, μία "αντίφαση" όπως είπε, που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ιδιότητά του ως υπευθύνου της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αίγινας και ως κατηγορούμενου για εμπρησμό.


"Είμαι υπεύθυνος πολιτικής προστασίας και ταυτόχρονα είμαι κατηγορούμενος για εμπρησμό εκ προθέσεως. Στην ουσία δηλαδή, όπως θα έλεγε ο λαός, έχουμε βάλει το λύκο να φυλάει τα πρόβατα", είπε ο κύριος Μπέσης και συμπλήρωσε ότι "οι υπηρεσίες που το γνώριζαν αυτό όφειλαν να είχαν ζητήσει από τον κύριο δήμαρχο την απαλλαγή μου από τα καθήκοντά μου και επειδή από όσο γνωρίζω δεν έγινε κάτι τέτοιο, ζητάω εγώ από τον κύριο δήμαρχο να με απαλλάξει από τα καθήκοντά μου για να αρθεί κατ' αυτό τον τρόπο η αντίφαση".

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης πήρε το λόγο και τάχθηκε υπέρ του κυρίου Μπέση, της εργασίας και των υπηρεσιών που έχει προσφέρει στο δήμο από τη θέση του αντιδημάρχου. Μετά την παρέμβαση του κυρίου Σακκιώτη, ο κύριος Μπέσης πήρε το λόγο για μία ακόμη φορά, εξηγώντας τους λόγους που τον οδηγούν να παραιτηθεί από τη θέση του υπευθύνου της πολιτικής προστασίας. Στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα. Αναλυτικά, τα όσα συζητήθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της πολιτικής προστασίας σε επόμενο video που θα δημοσιευθεί αργότερα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png