Συνάντηση εκπροσώπων συλλόγων και φορέων για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Συνάντηση εκπροσώπων συλλόγων και φορέων  της Αίγινας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Μεριστό. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων παρουσίασαν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, εκδηλώσεις που θα αποτελέσουν το πρόγραμμα του φετινού πολιτιστικού καλοκαιριού της Αίγινας.

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Τζίτζης, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κύριος Τάκης Βάρτζελης, οι πρόεδροι τον Δημοτικών Κοινωνικοτήτων Αίγινας, Βαθέος, Κυψέλης και Μεσαγρού. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Δημήτρης Γκαρής  μιλώντας για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή ευθύνης του, ενημέρωσε ότι την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο εστιατόριο "Κυριακάκης" στην Αγία Μαρίνα, θα υπάρξει συγκέντρωση - συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Οι προτάσεις των φορέων και των συλλόγων του νησιού, θα κατατεθούν εγγράφως μέχρι τις 23 Μαΐου στο Δήμο και την ΚΕΔΑ, ώστε να γίνει η διαχείριση των ημερομηνιών, με σκοπό τη δημιουργία ενός ενιαίου προγράμματος εκδηλώσεων για το φετινό καλοκαίρι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png