Επιστολή διαμαρτυρίας του κ. Σταύρου Σακκιώτη για τις δηλώσεις του κ. Σάκη Σακκιώτη σχετικά με την απόφαση του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης.

Από το μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης κύριο Σταύρο Σακκιώτη, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του δημάρχου Αίγινας Σάκη Σακκιώτη στο Aegina Portal, σχετικά με την απόφαση του συμβουλίου.

Κύριε Δήμαρχε,
Είμαι ένας "κύριος από το παρελθόν" που σας γνωρίζω κατά πρώτον ότι η απόφαση του συμβουλίου της βιβλιοθήκης αφορά αυτήν και μόνο και δεν έχει καμία σχέση με το Τοπικό Αρχείο. Για την ουσία της υπόθεσης θα τοποθετηθούν σύντομα ο πρόεδρος και ο διευθυντής της βιβλιοθήκης.

Σε ότι αφορά προσωπικά τώρα ούτε διορίστηκα με συνωμοτικό τρόπο ούτε ποτέ συχνάζω σε κομματικά γραφεία (ΚΚΕ - ΠΑΣΟΚ) όπως εδώ και τόσα χρόνια συχνάζατε εσείς. Δεν είχα ούτε και έχω καμία σχέση με τον κρατικό κορβανά και μάλλον δεν θα αποκτήσω ποτέ.

Αν δεν αντιλαμβανόσαστε για τι ακριβώς διαμαρτύρονται οι κάτοικοι να σας υπενθυμίσω τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν με γέλια ή με συγκατάβαση για την κατάσταση των προβλημάτων του νησιού. Δεν συνωμότησα εγώ κ. Δήμαρχε για την κατάσταση με το νερό, τα σκουπίδια, τις λακκούβες στους δρόμους και όλα όσα σας καταμαρτυρούν οι άτυχοι κάτοικοι του νησιού.

Εσείς είστε υπεύθυνος γι αυτά και θα κριθείτε σύντομα δεόντως από τους πολίτες.

Μετά τιμής,
Σταύρος Σακκιώτης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png