Ενημέρωση για την προσφορά τροφίμων από το Δήμο Αίγινας.

Με την ευκαιρία της εορταστικής περιόδου ο Δήμος Αίγινας προχώρησε σήμερα το πρωί σε ενημέρωση για τη λειτουργία και τις δράσης της εθελοντικής ομάδας του δήμου που ασχολείται με τη διανομή των τροφίμων σε οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη. Για αυτή την εθελοντική πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρυσι και διαθέτει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 120 οικογένειες του νησιού, μίλησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Τζίτζης και εκ μέρους της εθελοντικής ομάδας η κυρία Γιούλη Ανταλή.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης ο αριθμός των οικογενειών που χρειάζονται τη στήριξη του δήμου, παρουσιάζει αυξητική τάση και ζήτησε από όσους γνωρίζουν οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια ή από τα ίδια τα μέλη των οικογενειών να επικοινωνούν στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Α. Π. Αιγινήτου 4 (στην παραλία της Αίγινας στο 2ο όροφο. Ο κύριος Τζίτζης ευχαρίστησε της επιχειρήσεις ΑΝΕΔΙΚ Κρητικός, το Super Market ΒΑΖΑΑΡ και το Super Market του κυρίου Θανόπουλου και προανήγγειλε τη δημιουργία ενός πολυδύναμου κέντρου, που στόχο θα έχει την αλληλεγγύη και την κοινωνική στήριξη των κατοίκων του νησιού, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι σχεδιάζεται και πρόγραμμα σίτισης. Παράλληλα έκανε αναφορά στην δημιουργία μίας εκπτωτικής κάρτας που θα βοηθήσει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη να κάνουν αγορές με χαμηλότερες τιμές, αλλά και για μία σειρά από άλλα θέματα όπως το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" και άλλα θέματα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png