Δεν κατακυρώθηκαν οι διαγωνισμοί για τη μεταφορά νερού. Το θέμα θα παραπεμφθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. .

Δεν κατακυρώθηκαν οι προσφορές που είχαν κατατεθεί από τις δύο εταιρείες, οι οποίες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετέχοντας στον ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μεταφορά νερού στην Αίγινα για την περίοδο 2013 - 2014. Αυτό προέκυψε μετά από τη σημερινή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας που συνεδρίασε εκτάκτως το πρωί με θέματα της ημερήσιας διάταξης: τη λήψη απόφασης επί του πρακτικού που συντάχθηκε και αφορά τον ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό που διεξήχθη για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: "Μεταφορά πόσιμου νερού στην νήσο Αίγινα, για την Αίγινα και την Πέρδικα με υδροφόρα πλοία για τα έτη 2013-2014" και τον αντίστοιχο διαγωνισμό για την εκτέλεση του έργου: "Μεταφορά πόσιμου νερού στην νήσο Αίγινα στο Βαθύ, στην Κυψέλη και στον Μεσαγρό με υδροφόρα πλοία για τα έτη 2013-2014".


Για την εξέλιξη των δύο διαγωνισμών μίλησε πριν από λίγο στο Aegina Portal ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα οικονομικών, κύριος Νεκτάριος Κουκούλης. Σύμφωνα με την απόφαση της οικονομικής επιτροπής οι δύο προσφορές θεωρήθηκαν ως μη κανονικές, καθώς ξεπερνούσαν την ενδεικτική τιμή των μελετών που είχε εγκρίνει ο δήμος. Η οικονομική επιτροπή κατά πλειοψηφία ενέκρινε την εισήγηση του κυρίου Νεκτάριου Κουκούλη που ήταν να μην κατακυρωθούν οι δύο διαγωνισμοί. Το θέμα παραπέμπεται από την οικονομική επιτροπή στο δημοτικό συμβούλιο για διαπραγμάτευση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png