ΛΙΜΕΝΑΡΙ Ν.Ε. Απάντηση στο δημοσίευμα του Δήμου Αίγινας για το πρόβλημα της υδροδότησης στην περιοχή Αγίων.

Μετά το δημοσίευμα του Δήμου Αίγινας στις 14/5, θεωρούμε υποχρέωσή μας να απαντήσουμε.

Όλοι γνωρίζουν ότι τα προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί στον Δήμο συμπεριλαμβανομένου και της υδροδότησης, είχαν σαν αιτία την μη ψήφιση του προϋπολογισμού και κατά συνέπεια την μη τήρηση των υποχρεώσεων του Δήμου απέναντι στους προμηθευτές του.

Παρ’ όλα αυτά η εταιρία μας υπερβάλλοντας εαυτό και μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που όλοι ζούμε, δεν άφησε την Αίγινα χωρίς νερό ούτε το Πάσχα αλλά ούτε μέχρι σήμερα. Να υπενθυμίσουμε ότι όλες οι εγκαταστάσεις παραλαβής και παράδοσης καθώς και οι δεξαμενές είναι έργο της εταιρείας μας.

Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι μόλις πραγματοποιήθηκε η πρώτη πληρωμή άμεσα η εταιρεία μας ανταποκρίθηκε στέλνοντας και άλλο πλοίο.

Ας ελπίσουμε ότι ο Δήμος θα τηρήσει και τις δικές του συμβατικές υποχρεώσεις ώστε να μπορεί η εταιρεία μας να ανταποκρίνεται με συνέπεια στη διεξαγωγή του έργου της.

Εάν τηρηθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις διαβεβαιώνουμε από την πλευρά μας τόσο τον Δήμο όσο και τους κατοίκους ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την υδροδότηση του νησιού.

Με εκτίμηση
Για την εταιρεία
ΛΙΜΕΝΑΡΙ Ν.Ε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png