Δηλώσεις Νεκτάριου Κουκούλη για τρέχοντα θέματα της αρμοδιότητάς του..

Ανακοινώσεις για θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητές του ως αντιδημάρχου οικονομικών, ζήτησε να κάνει ο κύριος Νεκτάριος Κουκούλης. Το περιεχόμενο των δηλώσεων του εντοπίζεται, κυρίως, στα θέματα που έχουν προκύψει μετά τις δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου Αίγινας για το οικονομικό έτος 2012, την έγκρισή του σχεδίου οικονομικής υποστήριξης από την αρμόδια επιτροπή του άρθρου 262 του υπουργείου εσωτερικών και την έγκρισή του, χθες Παρασκευή, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.


Παράλληλα, έκανε αναφορά στη διάθεση του δανείου, τα προβλήματα που προέκυψαν στη λειτουργία του Δήμου μέχρι την έγκρισή του. Για το μήνα Απρίλιο πληρώθηκαν μόνο οι αποδοχές του προσωπικού, ενώ όπως είπε μετά τη χθεσινή έγκριση θα αρχίσει μία ροή πληρωμών, θα εκτελεστούν διαγωνισμοί προμηθειών κτλ. Σημείωσε επίσης ότι από τη Δευτέρα οι πρώτες πληρωμές που έχουν προγραμματιστεί είναι αυτές που έχουν σχέση με την ύδρευση, τις εταιρείες μεταφοράς νερού, τις σχολικές επιτροπές και αλλού. Για τις οφειλές προς το Δήμο, ο κύριος Κουκούλης είπε ότι θα ξεκινήσει μία διαδικασία διεκδίκησης  σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος. Παράλληλα έκανε αναφορά στην πρόσφατη πρόταση που έλαβαν οι δημοτικές κοινότητες του νησιού, που αφορά τον επαναπροσδιορισμό των τελών ύδρευσης. Τέλος ενημέρωσε ότι λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην κεντρική διοίκηση, έχουν "παγώσει" οι διαδικασίες προσλήψεων εποχιακού προσωπικού, τόσο στο Δήμο, όσο και στο Λιμενικό Ταμείο, αλλά και του προγράμματος "Κοινωφελής Εργασία" και των 36 θέσεων που προέβλεπε για το Δήμο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Κουκούλη στο video.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png