Επιστολή Σάκη Σακκιώτη για την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και την μεγάλη ανησυχία των πολιτών, για την  ξαφνική απόφασή σας, περί 48ωρης απεργίας, τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Αναγνωρίζουμε το δίκαιο των  αιτημάτων σας, αλλά επισημαίνουμε  ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση, θέτει σε μεγάλη δοκιμασία τους Επαγγελματίες του Νησιού μας, τους πολίτες, τους δυνάμει επισκέπτες του τόπου μας και βλάπτει ανεπανόρθωτα πλέον τον Τουρισμό σε τοπικό επίπεδο. Ωστόσο, πέραν των σοβαρότατων  επιπτώσεων μιας τέτοιας απεργίας, τίθεται θέμα και μεταφοράς εμπορευμάτων και αυτό συνιστά γενικότερη εμπλοκή στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Καλούμε τη Διοίκησή σας, να επαναπροσδιορίσει την θέση της, να αναγνωρίσει τις ιδιαίτερες αντιδράσεις  των κατοίκων του Νησιού μας και  τα προβλήματα που επιφέρει μια κινητοποίηση τέτοιας μορφής. Η άρση της απόφασής σας, συνιστά πολιτική ευθύνη, δεν σημαίνει οπισθοχώρηση από τα αιτήματά σας, αλλά εν τέλει συνδρομή σε μία προσπάθεια ανάσας για την τοπική αγορά, που  περιμένει αυτές τις ημέρες, για  να καταφέρει να αμβλύνει το μεγάλο πρόβλημα βιωσιμότητας των επαγγελματιών  του Νησιού μας.

Ο Δήμαρχος,
Θεοδόσιος Γ. Σακκιώτης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png