Σάκης Σακκιώτης. "Δεχόμαστε υποβάθμιση και απαξίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης". .

"Είναι βέβαιο ότι δεχόμαστε μία συνεχή υποβάθμιση και απαξίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης" είπε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης σε σημερινές δηλώσεις του προς τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, σε ενημέρωσή του που αφορούσε την ενδεχόμενη συμμετοχή του Δήμου Αίγινας σε κινητοποίηση που αποφασίστηκε μετά από τη συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), με θέμα τα οικονομικά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης. Μία από τις αποφάσεις της συνέλευσης είναι την Τρίτη 27 Μαρτίου  στις 12:00 να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Δήμων στην Πλατεία Κλαυθμώνος , έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών. Τετράωρο κλείσιμο των Δήμων την ίδια μέρα από τις 11:00 μέχρι τις 15:00.


Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των δημάρχων της Αττικής έγινε αναφορά σε μία σειρά από προβλήματα και όπως: Τις σημαντικές ελλείψεις των Δήμων μετά το πάγωμα των προσλήψεων και τη μείωση του αριθμού των συμβασιούχων, τον άμεσο κίνδυνο να διακοπούν υπηρεσίες που παρέχονται στους δημότες, την περαιτέρω μείωση της κρατικής χρηματοδότησης η οποία για τον Μάρτιο έφτασε το 15% και άλλα. Οι σημερινές δηλώσεις του κυρίου Σάκη Σακκιώτη έρχονται ως απόρροια των αποφάσεων της συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής για την ενημέρωση των αποφάσεων της συνέλευσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png