Μόνο οκτώ άτομα συμμετείχαν στη συνάντηση φορέων της Αίγινας για το χαράτσι της ΔΕΗ. .

Μόλις οκτώ άτομα αποτελούσαν το κοινό στη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αίγινας και αφορούσε το συντονισμό ενεργειών για την κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ. Η συγκέντρωση έγινε σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης, απευθυνόταν σε εκπροσώπους φορέων της Αίγινας και αποτελούσε την εφαρμογή απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ως μία από τις ενέργειες του Δήμου Αίγινας για την κατάργηση του χαρατσιού. Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού αποτελούνταν από μέλη της διοίκησης του Δήμου, ενώ στη συγκέντρωση δεν παραβρέθηκε ούτε καν το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου που ψήφισαν την απόφαση.


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας κύριος Στέλιος Κοττάκης, κατηγόρησε τη Διοίκηση του Δήμου, ότι δεν απέστειλε προσκλήσεις, ως όφειλε, σε συλλόγους και φορείς του νησιού, υποστηρίζοντας ότι στην πραγματικότητα ο Δήμος Αίγινας δεν θέλει να δώσει αγώνα για την κατάργηση του χαρατσιού. Ο κύριος Κοττάκης μάλιστα επικαλέστηκε την επαφή του με μεγάλο φορέα του νησιού, υποστηρίζοντας ότι του έκανε γνωστό πως δεν είχε προσκληθεί στη συνάντηση. Στο τέλος της συγκέντρωσης ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης σημείωσε τρεις ενέργειες, που αφορούν κυρίως την αποστολή εγγράφων από το Δήμο Αίγινας προς την κεντρική διοίκηση και τη διοίκηση της ΔΕΗ, με σκοπό την κατάργηση και την αναστολή διακοπών της ηλεκτροδότησης, προτάσεις που θα κατατεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png