Ως "υπεκφυγή" χαρακτήρισε ο κ. Παναγιώτης Κουκούλης την τοποθέτηση του κ. Σάκη Σακκιώτη για τη δημιουργία ΧΥΤΥ στην Αίγινα. .

Για τα προβλήματα στην καθαριότητα, αλλά και για την τοποθέτηση του κυρίου Σάκη Σακκιώτη, σε σημερινές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, σχετικά με την κατασκευή ΧΥΤΥ (Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων) στην Αίγινα, ζητήσαμε την άποψη του δημοτικού συμβούλου και πρώην δημάρχου κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη. Σημειώνουμε ότι για τον ίδιο λόγο προσπαθήσαμε να έχουμε την άποψη και του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης κυρίου Παναγιώτη Γρηγορόπουλου, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν λόγω σοβαρής επαγγελματικής του υποχρέωσης.

Ηχητικό αρχείο με τις δηλώσεις του κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal:


"Βιώνουμε πρωτοφανείς καταστάσεις με τα σκουπίδια αυτή την περίοδο, επηρεάζουν και την οικονομική ζωή και την τουριστική μας κίνηση, αλλά κυρίως θέτουν σε κίνδυνο και την υγεία των πολιτών. Πάνω σε αυτό το ερώτημα το οποίο θέσατε στον δήμαρχο κύριο Σακκιώτη, με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι δεν έδωσε καμία απάντηση" είπε ο κύριος Κουκούλης που κατηγόρησε τον κύριο Σακκιώτη ότι προσπάθησε να υπεκφύγει "μεταθέτοντας το θέμα σε κάποιο μελλοντικό, δήθεν σχεδιασμό που κάνει" συμπλήρωσε, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να υπεκφύγει από τα προβλήματα που βιώνει η Αίγινα.

"Με την τρέχουσα νομοθεσία είναι αδύνατον να δημιουργήσει κάποιος έναν τέτοιο χώρο στην Αίγινα. Πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία σε κεντρικό επίπεδο" υποστήριξε ο κύριος Κουκούλης, που αντιπρότεινε τη συμπίεση του κόστους μεταφοράς η οποία μπορεί να επέλθει με τη μείωση του όγκου των απορριμάτων. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη στο ηχητικό αρχείο που συνοδεύει το άρθρο.

Τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου κυρίου Στέλιου Κοττάκη, με στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στο σταθμό μεταφόρτωσης της Σκοτεινής θα έχουμε αύριο το απόγευμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png