Εθελοντική δράση από το Δήμο Αίγινας για οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη. .

Για μια εθελοντική δράση του Δήμου που σκοπό έχει να ανακουφίσει οικογένειες του νησιού οι οποίες έχουν ανάγκη, ζητήσαμε σχετική ενημέρωση από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη. Στο χαιρετισμό που είχε απευθύνει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, ο κύριος Σακκιώτης είχε κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα χωρίς να επεκταθεί σε λεπτομέρειες.


Ο κύριος Σάκης Σακκιώτης στις δηλώσεις του είπε ότι από το πρόγραμμα του Δήμου Αίγινας, που λειτουργεί σε εθελοντική βάση, υποστηρίζονται εκατό οικογένειες και ότι η πρόθεση του Δήμου Αίγινας είναι αυτό να συνεχιστεί για όλους του μήνες του έτους και να υποστηρίξει ακόμη περισσότερες οικογένειες. Το όλο πρόγραμμα δεν βασίζεται σε συγκέντρωση τροφίμων από ιδιώτες, αλλά στηρίζεται από τέσσερεις μεγάλους χορηγούς, που έχουν αναλάβει να παρέχουν στο Δήμο της Αίγινας κάθε μήνα τα αναγκαία. Η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει κάποιος που το επιθυμεί, βασίζεται στην εθελοντική εργασία που αφορά τη διανομή στις οικογένειες. Όσοι επιθυμούν να παρέχουν εθελοντική εργασία στη διανομή, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2297320013 και 2297320035.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png