Πρωτόγνωρες συμπεριφορές στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. .

Πρωτόγνωρες συμπεριφορές βίωσαν όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες. Αν και το κλίμα είχε φορτιστεί αρκετές φορές κατά τη διάρκειά της, κανένας δεν περίμενε αυτό που θα κορύφωνε την ένταση. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πεζοδρόμηση της Σπύρου Ρόδη, ο κύριος Κώστας Γκρινέζος, επικρίνοντας τη στάση μελών του Δ.Σ. της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας. σχετικά με δεσμεύσεις για την πεζοδρόμηση έκανε λόγο για έλλειψη "πολιτικού ανδρισμού". Η φράση εξόργισε το δημοτικό σύμβουλο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό που σηκώθηκε από την έδρα του και εξαγριωμένος έτεινε τη γροθιά του προς τον κύριο Γκρινέζο. Ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Τζίτζης κατάφερε να συγκράτησει τον κύριο Μαρμαρινό, ο οποίος λίγο αργότερα ζήτησε συγγνώμη από το Σώμα, συγγνώμη που έγινε δεκτή από το προεδρείο.


Μέσα στην ένταση που είχε δημιουργηθεί ο πρόεδρος του Σώματος κύριος Πέτρος Πετρίτης ζήτησε από τον κύριο Γκρινέζο να ανακαλέσει ή να αποχωρήσει από την αίθουσα. Εξαιτίας της έντασης και των αντεγκλήσεων η συνεδρίαση διακόπηκε προσωρινά. Κατά την έναρξή της και πάλι ο κύριος Πετρίτης ζήτησε από τον κύριο Γκρινέζο να ανακαλέσει ή να αποχωρήσει. Αυτό προκάλεσε νέο κύκλο έντασης με τον κύριο Γκρινέζο να αποχωρεί, λέγοντας ότι δεν ανακαλεί αφού ο χαρακτηρισμός του ήταν πολιτικός. Αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο video που συνοδεύει στο άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png