Κατάσχεση ποσού 5.000 ευρώ στο Δήμο Αίγινας για χρέη σε ιδιοκτήτη γεώτρησης.

Στο ποσό των 5.000 ευρώ έφτασε η κατάσχεση που έγινε χθες στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Αίγινας, παρουσία δικαστικού επιμελητή και ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Η παρουσία των ανδρών της αστυνομίας έξω από το Δημαρχιακό κτήριο χθες το μεσημέρι, δημιούργησε ερωτηματικά στους κατοίκους του νησιού που έτυχε να περνούν από το συγκεκριμένο σημείο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, μας ενημέρωσε ότι η κατάσχεση έγινε λόγω οφειλών του Δήμου Αίγινας σε ιδιοκτήτη γεώτρησης. Ο κύριος Σακκιώτης συμπλήρωσε ότι πρόκειται για οφειλές αρκετών ετών και ότι τελικά το ποσό της κατάσχεσης έφτασε τα 5.000 ευρώ από το ταμείο της οικονομικής υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Αίγινας σημείωσε ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα η υπόθεση είχε φτάσει στα δικαστήρια προ εικοσαημέρου και τόνισε ότι το νερό των γεωτρήσεων αποτελεί μία υπόθεση που χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση. Για τις συμβάσεις που αφορούν γεωτρήσεις και τις πληρωμές τους, είχε γίνει σχετική ερώτηση σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από το Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Τρύφωνα Γκότση, χωρίς ωστόσο να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png