Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης. Πρόσκληση σε ομιλία για τον υποθαλάσσιο αγωγό.


Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης. Δελτίο Τύπου.

Τις τελευταίες ημέρες γράφονται και ακούγονται πολλά για τον υποθαλάσσιο  αγωγό Αίγινας – Σαλαμίνας  και γενικότερα για την ύδρευση  της Αίγινας.
Η παράταξή μας Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης ήταν πρωτεργάτης στο σχεδιασμό και  την προώθηση των δύο βασικών  έργων υποδομής, του υποθαλάσσιου αγωγού και των χερσαίων έργων και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις. Γι αυτό παίρνει την πρωτοβουλία να οργανώσει  ομιλία - συζήτηση που θα δώσει  απαντήσεις στα ερωτήματα και  τις απορίες στο σπουδαίο θέμα του υποθαλάσσιου αγωγού και της ύδρευσης γενικότερα.

Η ομιλία - συζήτηση θα γίνει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 στις 11.30 π.μ. στο ξενοδοχείο "Δανάη" και θα έχει θέμα "Τι γίνεται με τον υποθαλάσσιο αγωγό και την ύδρευση της Αίγινας". Θα μιλήσει ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Αίγινας κ. Παναγιώτης Ι. Κουκούλης. Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή, που αφορά ένα  από τα πιο σημαντικά προβλήματα του νησιού μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png