Δελτίο Τύπου. Ο Δήμαρχος Αίγινας για τον υποθαλάσσιο αγωγό.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Τις τελευταίες ημέρες, επιχειρείται να δημιουργηθεί από “περίεργους” κύκλους, κλίμα αβεβαιότητας, όσον αφορά την υποστήριξη του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης. Η Διοίκηση του Δήμου  υπηρετώντας το παναιγινήτικο αίτημα για σύνδεση του Νησιού μας  με την ΕΥΔΑΠ, μέσω υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης, καταγγέλλει εκείνους οι οποίοι επιχειρούν να μπλοκάρουν την  πρόοδο του Νησιού μας με τα “τερτίπια”  τους και προειδοποιεί ότι η υποκατάσταση του τυχαίου από το οργανωμένο, δεν τους απαλλάσσει από τις επιπτώσεις της πρωτόγνωρης “ανησυχίας” τους.

Καλούμε τους επινοητές  αυτής της νοσηρής “εκστρατείας” να κατανοήσουν το νέο περιβάλλον και την δυναμική των πραγμάτων, αφού η σημερινή Διοίκηση έχει θέσει έγκαιρα τους κανόνες εκείνους που διασφαλίζουν τους Αναπτυξιακούς στόχους του Δήμου μας. Ο Υποθαλάσσιος αγωγός ύδρευσης αποτελεί για το Δήμο μας, για όλους τους Αιγινήτες, αδιαπραγμάτευτο στόχο. Η διαδικασία ολοκλήρωσης  των πρωτοβουλιών μας βρίσκεται στο “δια ταύτα” αφού και οι περιβαλλοντικοί όροι έχουν εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο και η μελέτη έχει θεωρηθεί από την ΤΥΔΚ, αντίγραφο της οποίας βρίσκεται στον Δήμο μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png