Επιστολή ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου κ. Χαράλαμπου Μαράκη.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Χαράλαμπος Μαράκης από τη Δημοτική Παράταξη "Αίγινα Όλοι Μαζί". Η παραίτηση υποβλήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Σημειώνουμε ότι η νέα παραίτηση έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κυρίου Σταύρου Σακκιώτη. Το κείμενο της παραίτησης αναφέρει τα ακόλουθα: 

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε.
Έχω την τιμή να υποβάλω την παραίτησή μου από το Συνδυασμό "ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" και να δηλώσω ότι παραμένω ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, με αίσθημα ευθύνης, πίστη στις αρχές και τις αξίες όπως η τιμή και η προσωπική μου αξιοπρέπεια επιβάλλουν, υπόσχομαι να εργαστώ ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι για το καλό της Αίγινας.

Με οδηγό αποκλειστικά τη συνείδησή μου και σεβόμενος τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Διατελώ με τιμή,
Χαράλαμπος Μαράκης - Δημοτικός Σύμβουλος.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Χαράλαμπο Μαράκη, ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει το κείμενο της παραίτησής του, ούτε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο κύριος Μαράκης θα παραμείνει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png