Ανεξαρτητοποίηση Σταύρου Σακκιώτη από το συνδυασμό "Αίγινα Όλοι Μαζί".

Με επιστολή που φέρει σημερινή ημερομηνία και που κοινοποιείται στο Δήμαρχο Αίγινας, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας το μέλος της δημοτικής παράταξης "Αίγινα Όλοι Μαζί" και εκλεγμένο μέλος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Σταύρος Σακκιώτης ενημερώνει για την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό. Πιο συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

"Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από τον συνδυασμό ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, η αξιοπρέπεια μου δεν επιτρέπει πλέον να συμμετέχω σε έναν συνδυασμό πρακτικής ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ".

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Σταύρο Σακκιώτη μας δήλωσε ότι η αφορμή για την επιστολή και την ανεξαρτητοποίησή του στάθηκε η χθεσινή ψήφιση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού για την αμοιβή της Ειδικής Συμβούλου του Δημάρχου. Παράλληλα ο κύριος Σταύρος Σακκιώτης δεν έκρυψε την απογοήτευση του και τη δυσφορία του για όσα συμβαίνουν σε επίπεδο Δημοτικής Αρχής, καθώς όπως υποστήριξε άλλες δεσμεύσεις είχαν διατυπωθεί προεκλογικά και άλλα διαπιστώνει ο ίδιος να συμβαίνουν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png