Ύδρευση, καθαριότητα, οικονομική διαχείριση. Ο κύριος Νίκος Πτερούδης μιλάει στο Aegina Portal..

Στον απόηχο του χθεσινοβραδινού Δημοτικού Συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος κύριος Νίκος Πτερούδης, ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκλησή μας ώστε να αναλύσει τις θέσεις του σχετικά με τα σημαντικά θέματα που αφορούν τη διαχείριση των επιμέρους τομέων της ποιότητας ζωής, όπως η καθαριότητα, η ύδρευση, ο βιολογικός της ιχθυαγοράς, με φόντο το πλαίσιο της διοίκησης και την οικονομική διαχείριση των τελευταίων επτά μηνών.


Ο κύριος Πτερούδης επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες στη διοίκηση του Δήμου για την κατάσταση που επικρατεί τις αρχές του καλοκαιριού στην περιοχή του Λεοντίου και κάνει αναφορά στους τρόπους που έχει χρησιμοποιηθεί η περιοχή κατά το παρελθόν. "Δεν καταγγέλλω το Δήμο, καταγγέλλω τους ανθρώπους που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους", λέει ο κύριος Πτερούδης ενώ για το ίδιο θέμα σημειώνει ότι "χθες ακούστηκαν χιλιάδες ψέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς πραγματικά να προβληματίζονται για το πρόβλημα που υπάρχει". Κατήγγειλε επίσης την απόφαση της διοίκησης του Δήμου να θέσει εκτός λειτουργίας το βιολογικό της ιχθυαγοράς και τη στάση που αφορά την αδειοδότησή της. Χαρακτήρισε "τραγελαφικά" τα όσα προηγήθηκαν με το αίτημα της υδροδότησης από το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ για την περίοδο που εκδηλώθηκαν τα προβλήματα στην υδροδότηση, σημείωσε ότι "η ποιότητα του νερού έφτασε στο χειρότερο σημείο". Διερωτήθηκε επίσης αν όλες αυτές οι αποφάσεις έχουν γίνει "στο πόδι" όπως είπε χαρακτηριστικά. Διαπίστωσε ωστόσο ότι τις τελευταίες ημέρες η βελτίωση στην ποιότητα νερού είναι σοβαρή λέγοντας ότι "βρήκαν λεφτά, πληρώνουν το μεταφορέα και για αυτό τους φέρνει νερό". Ο κύριος Πτερούδης συνέδεσε την τελευταία παρατήρησή του με το νερό, με τα οικονομικά του Δήμου για τα οποία είπε ότι "είναι σε τραγική κατάσταση".

Σε αυτό το θέμα ο πρώην αντιδήμαρχος επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες στη διοίκηση του Δήμου λέγοντας ότι αντί για προγραμματισμό "αρχίσανε οι σπατάλες φρου - φρου και αρώματα". Ο κύριος Πτερούδης υπεραμύνθηκε της οικονομικής διαχείρισης του Δήμου κατά την προηγούμενη τετραετία, παρά το γεγονός, όπως υποστήριξε, ότι στα ταμεία του Δήμου για το 2010 δεν εισέρρευσαν 1.400.00 ευρώ "από θεσμοθετημένες επιδοτήσεις του κράτους". Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Πτερούδη στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png