Δήμος Αίγινας. Κατάργηση επιβολής τέλους διακίνησης του νερού.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Με την υπ αριθ. 183 / 2011 απόφαση του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας ( ΟΛΕ ) Α.Ε. που ελήφθη στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού στίς 6 Ιουνίου 2011 αποφασίστηκε:

1.Η μή καταβολή τέλους στον ΟΛΕ ΑΕ εκ μέρους του Δήμου Αίγινας από διακίνηση νερού.
2.Η άρση όλων των προγενεστέρων αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΕ ΑΕ των σχετικών με τό θέμα
3.Να ισχύσει αναδρομικά η απόφαση περί μη καταβολής τελών .

Η απόφαση αυτή που υπογράφεται από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΕ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνο Σπηλιωτόπουλο δικαιώνει πανηγυρικά και αναδρομικά όλες τις ενέργειες του Δήμου μας για την επιτυχή αντιμετώπιση του θέματος .

Της Συνεδρίασης της ΟΛΕ Α.Ε. είχε προηγηθεί σύσκεψη που έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου Αίγινας στο ΥΘΥΝΑΛ στίς 3-6-2011 παρουσία του Γ. Γραμματέα ΥΘΥΝΑΛ , και με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αίγινας κ. Θεοδόσιου Σακκιώτη , του Προέδρου ΟΛΕ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνου Σπηλιωτόπουλου και Υπηρεσιακών παραγόντων όπου επίσης ελήφθη υπόψιν η υπ αριθ. 167/2011 θετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σχετικά με το θέμα.

Ο Δήμαρχος Αίγινας με παρεμβάσεις και αποστολή εγγράφων προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και σε όσους μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίλυση του θέματος όπως ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων κ. Διαμαντίδης και οι Βουλευτές της περιφέρειας μας κ.κ. Καρύδης , Μπετενιώτης , Μελάς , Δρίτσας , Αποστολάτος και η κα Μανωλάκου , επέτυχε να δικαιωθεί στις θέσεις του πάνω στο σοβαρό αυτό θέμα η μή επίλυση του οποίου θα μπορούσε να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στην συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης της Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png