"Δική μου παράληψη" λέει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης για την επιστολή του Συλλόγου Γονέων Βαθέος.

"Δική μου παράληψη", αυτή ήταν η δήλωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίου Πέτρου Πετρίτη σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του πριν από λίγο, με αφορμή το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα το Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βαθέος με αφορμή το γεγονός ότι η επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 2/18-5-2011 δεν διαβάστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση. Ο κύριος Πετρίτης δεν έδωσε μία πειστική απάντηση για το πως ένα επίσημο έγγραφο που κοινοποιείται στον πρόεδρο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου δεν διαβάζεται στις ανακοινώσεις, αρκούμενος να πει ότι "μπορεί να είναι δική μου παράληψη". Το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου που υπογράφεται από την πρόεδρό του κυρία Σταυρούλα Γκαρή και την Γραμματέα κυρία Ελένη Αξιώτη αναφέρει τα ακόλουθα:

"Δυστυχώς για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ότι η Δημοτική Αρχή επιμένει να μας αγνοεί. Σας εκθέσαμε επανειλημμένα τους λόγους για τους οποίους δεν θέλουμε να έρθει η Βιβλιοθήκη στο σχολείο. Πραγματικά λυπούμαστε που σε ένα θέμα που αφορά μικρά παιδιά και που εμείς σαν γονείς προαπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, επιμένετε να μας χαρακτηρίζετε ανίδεους, υπερβολικούς ακόμα και πολιτικά υποκινούμενους από άλλους συνδυασμούς Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να καταφύγουμε στην τελευταία λύση που είχαμε, την προσφυγή στην Περιφέρεια ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Επειδή ειπώθηκε ότι λόγω αντιδράσεων θα χρεωθούμε μια πιθανή ακύρωση του έργου, θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Αντίθετα έχουμε ήδη κάνει τις αντιπροτάσεις μας που είναι: Το χώρο του παλαιού Δημοτικού σχολείου για τη φιλοξενία του ιστορικού αρχείου και τους υπόγειους χώρους του νέου Δημοτικού για να φιλοξενήσουν τα βιβλία που σήμερα βρίσκονται στο κυβερνείο. Υπεύθυνη λοιπόν για τυχόν ακύρωση του έργου θα είναι η Δημοτική αρχή που αδυνατεί να προτείνει άλλους χώρους για τη μεταστέγαση της βιβλιοθήκης. Μετά από αυτές τις ενέργειες αναμένουμε το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να δικαιωθούμε".

Τη σχετική επιστολή μπορείτε να δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png