Για φίμωση της παράταξής του, έκανε λόγο με επιστολή του ο κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος.

"Όσες προσπάθειες και αν αρπάξετε από τα μαλλιά, θέλοντας να μας υποβαθμίσετε και να μας στερήσετε το λόγο, θα πέσουν στο κενό. Η παράταξή μας δεν φιμώνεται" αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή που απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος. Ο κύριος Γρηγορόπουλος, σύμφωνα με την επιστολή που ανέγνωσε στο Σώμα ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στέλιος Λαμπαδάριος, είχε ζητήσει να αναβληθεί για μία μέρα η χθεσινή συνεδρίαση, καθώς λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, ήταν αδύνατον να έρθει στην Αίγινα. Στην ίδια επιστολή επικαλέστηκε επίσης σημαντικές υποχρεώσεις προς τους ασθενείς του, λόγω της ιατρικής του ιδιότητας του ιδίου αλλά και της δημοτικής συμβούλου κυρίας Σουπίδου. Στη χθεσινή συνεδρίαση δεν παρέστη κανένας από την παράταξη του κυρίου Γρηγορόπουλου, εκτός από τον κύριο Στέλιο Λαμπαδάριο.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης κατά την έναρξη της συνεδρίασης δεν διάβασε την επιστολή που εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κυρίου Γρηγορόπουλου. Αιτιολόγησε αυτή του την απόφαση λέγοντας ότι η επιστολή δεν έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου. Αυτό προκάλεσε τη δυσφορία του δημοτικού συμβούλου κυρίου Στέλιου Λαμπαδάριου, ο οποίος αφού διάβασε την επιστολή, αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την αίθουσα. Λάθος χαρακτήρισε, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, το γεγονός ότι δεν διαβάστηκε η επιστολή Γρηγορόπουλου, θεωρώντας ότι αυτή αφορούσε την ενημέρωση του Σώματος, ανεξάρτητα από το αν είχε ή όχι αριθμό πρωτοκόλλου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png