Να καλέσει σε παραίτηση τον κ. Ελευθέριο Πάλλη, ζήτησε ο κ. Πέτρος Πετρίτης από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κύριο Παναγιώτη Γρηγορόπουλο.

Την παραίτηση του κυρίου Λευτέρη Πάλλη από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, ζήτησε εμμέσως χθες, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος κύριος Πέτρος Πετρίτης. Ο κύριος Πετρίτης κάλεσε τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης κύριο Παναγιώτη Γρηγορόπουλο να ζητήσει την παραίτηση του δημοτικού του συμβούλου κυρίου Πάλλη, καθώς εκκρεμεί σε βάρος του μια δικαστική απόφαση για παράβαση καθήκοντος κατά τη διάρκεια της θητείας του ως δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2004-2005.

"Θα καλέσω τον επικεφαλής της παράταξης Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς, κύριο Γρηγορόπουλο να αναλάβει τις ευθύνες του ως προς τον σύμβουλό του και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια άλλη δικαστική διαδικασία να ζητήσει την παραίτησή του" είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης ολοκληρώνοντας τη σχετική ανακοίνωση. Για το θέμα ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κύριο Παναγιώτη Γρηγορόπουλο, ο οποίος μας εξήγησε ότι θέλει να μελετήσει τη διατύπωση της σχετικής ανακοίνωσης, ώστε να προχωρήσει σε δήλωση για το θέμα που προέκυψε. Στο video που συνοδεύει το άρθρο υπάρχει η ανακοίνωση του κυρίου Πετρίτη. Αξίσει να σημειώσουμε ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι απουσίαζαν. Σχετική επιστολή του κυρίου Γρηγορόπουλου προς το προεδρείο και την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου κυρίου Στέλιου Λαμπαδάριου θα παρουσιάσουμε σε επόμενο ρεπορτάζ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png